LECTURA TESI DOCTORAL

LECTURA TESI DOCTORAL

El passat dijous 14 de setembre de 2017, la nostra col·laboradora Sra. Marina Serrat Romaní va defensar la seva tesi doctoral titulada “Los derechos y garantías de los contribuyentes en la Era digital. Transparencia e intercambio de información tributaria” a la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona, per la que va obtenir la màxima qualificació: Excel·lent Cum Laude.

Amb aquest acte solemne i emotiu va posar punt i final a un període de quatre anys de recerca, que va portar a terme entre Barcelona i Viena, on va efectuar una estada al l’Institute for Austrian and International Tax Law de la Vienna University of Economics and Business, finançada per l’Associació Barcelonesa d’Amics del País; i que va combinar amb la docència universitària, primer com a becària d’investigació (Beca FI de la Generalitat de Catalunya) i durant els últims mesos com a professora associada a l’àrea de Dret Financer i Tributari de l’esmentada Facultat, període durant el qual es va incorporar al nostre despatx.

L’ enhorabona!

 

TESI

Per ordre d’esquerra a dreta: Prof. Dr. Edoardo Traversa, Dra. Marina Serrat, Prof. Dr. Xavier Pons, Prof. Dra. Saturnina Moreno, Prof. Dr. José A. Rozas.